Нападателят на Левски - Билал Бари - ще получи последен

...
Нападателят на Левски - Билал Бари - ще получи последен
Коментари Харесай

Последен шанс за Билал Бари в Левски

Нападателят на Левски - Билал Бари - ще получи финален късмет да остане в клуба в контролата със Спортист (Своге). Мачът с втородивизионния отбор е в събота на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ", а мароканецът ще се завърне на терена след над 550 дни отвън игра.

Може да се каже, че контролата е проведена най-много за самия Бари, който ще стартира като титуляр в мача. Двубоят ще бъде финален тест за него, с цел да стане ясно дали той ще остане на " Герена " и през идващия сезон, или ще бъде освободен през лятото, когато договорът му изтича.

Припомняме, че мароканецът лекува доста дълго време тежка контузия, от която към момента не се е възстановил изцяло. Той тренира с първия тим, само че споделя, че го боли коляното след натоварвания. Отделно ставата се цялостни с вода от време в точния момент.

През последните месеци Билал Бари е минал през куп проучвания, които са посочили, че би трябвало всичко да е наред с коляното му. Нападателят обаче не се усеща удобно.

Именно в контролата със Своге ще се види дали мароканецът ще може да издържи на натоварване в действителен футболен мач. Ако Билал Бари се оправи не толкоз футболно, а издържи физически мача, той ще получи предложение за нов контракт. Ако обаче не успее да изкара контролата, ще бъде освободен в края на сезона, написа " Мач Телеграф ".
 Панама и Хосе Кордоба с тежка загуба от Мексико
Панама и Хосе Кордоба с тежка загуба от Мексико

Разочарование за звездата на Левски в КОНКАКАФ Лига на нациите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР