Нападателят на Левски Билал Бари ще остане в Левски поне

...
Нападателят на Левски Билал Бари ще остане в Левски поне
Коментари Харесай

Нападател остава в Левски поне до края на сезона

Нападателят на Левски Билал Бари ще остане в Левски най-малко до края на сезона. Във вчерашния ден се появиха информации, че той ще е следващият легионер, който ще си тръгне от „ Герена “, само че това не е по този начин. Към момента 23-годишният мароканец няма желание да си потегля, както сториха Ребин Сулака, Насиру Мохамед, Тома Даске и Файсал Рерас.

Бари бе притеглен през зимата от Монтана с концепцията да замести продадения в американския Ди Си Юнйтед нападател Найджъл Робърта. Той обаче се показва доста под упованията досега. Нападателят по този начин и не е отбелязал гол в формален мач. Той е взел участие в 9 турнирни дуела със синята фланелка, както и 1 за Купата на България.

Бари обаче е решил да види по какъв начин ще се развие обстановката в клуба до края на шампионата, след което ще реши какво да прави с бъдещето си. За него „ сините “ заплатиха 50 хиляди на Монтана.

За момента увещание, че няма да напущат най-малко до края на сезона са дали още Драган Михайлович, Зоран Микулич и Начо Монсалве.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР