Нападателят на Лестър Джейми Варди е изпил почти цяла бутилка

...
Нападателят на Лестър Джейми Варди е изпил почти цяла бутилка
Коментари Харесай

Варди изпил бутилка алкохол преди да подобри забележителен рекорд във Висшата лига

Нападателят на " Лестър " Джейми Варди е изпил съвсем цяла бутилка алкохол в нощта преди да усъвършенства върха на Рууд ван Нистелрой за следващи мачове с маркиран гол. Това разкри някогашният му съотборник Ричи де Лает.

Защитникът, който в този момент е част от " Антверпен ", бе в " Лестър " през първата половина от сезон 2015/16, когато " лисиците " сътвориха една от най-големите сензации във футбола, печелейки купата в Англия.

През сезон 2015/16 Варди се разписа против " Манчестър Юнайтед ", а това бе 11-и следващ мач във Висшата лига, в който вкарва гол. Така англичанинът задмина нидерландеца, който е бил измежду голмайсторите в 10 поредни дуела.
Снимка: Reuters
В изявление за белгийски вестник Ричи де Лает описа детайлности за навиците на Варди в оня интервал.

" Като професионален футболист вие знаете по кое време може да пиете и по кое време не. Джейми е изключение. Той може да изпие халба бира и да изяде една голяма пица в навечерието на мача и отново да се показа на равнище ", показа бранителят.

Де Лает разкри още, че самият той е имал принос Варди да се снабдява със ресурси от бира седмици наред. " Дълго време родителите ми и приятелите ми, които идваха в Англия, носеха специфични колета с бира за Варди и той беше благополучен ".
Снимка: Reuters
" Вечерта преди 11-тия мач, в който той усъвършенства върха на Ван Нистелрой за следващи голове във Висшата лига, бяхме в хотелската стая. Имахме собствен личен обред. Накарахме водача на рейса да ни купи бутилка портвайн и го скрих в нашата стая. Изпих една дребна чаша, а той допи останалата част от бутилката. На идващия ден той счупи върха - страховит човек ", спомни си още Де Лает.

" Лестър " прави много мощен сезон, като сега е на трето място във Висшата лига. Джейми Варди все по този начин продължава да бъде главната опасност на " лисиците ". 34-годишният нападател има 12 гола в британския хайлайф от началото на акцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР