Нападателят на Кристъл Палас Уилфрид Заха изглежда е решил да

...
Нападателят на Кристъл Палас Уилфрид Заха изглежда е решил да
Коментари Харесай

Заха отказва да преподпише с Кристъл Палас и чака оферти от грандовете

Нападателят на Кристъл Палас Уилфрид Заха наподобява е решил да не преподписва контракта си с клуба. Контрактът на 29-годишния футболист е до лятото, като " орлите " се пробват да го убедят да преподпише. На този стадий обаче това е малко евентуално да се случи, защото футболистът желае да отиде в някой от грандовете и да играе в Шампионската лига, счита журналистът Дейвид Орнстийн.

" Палас с наслада би преподписал със Заха, само че наближава лятото, когато той ще стане свободен сътрудник, а играчът от дълго време мечтае за огромен трансфер. Да, той мина през Ман Юнайтед, където не му се получи, само че по-късно той бе свързван с Арсенал, с Тотнъм, с Челси, само че до договорка по този начин и не се стигна. Кристъл Палас му е поставил голяма цена, тъй като в клуба знаят, че без него ще се борят за избавление. В момента доста клубове наблюдават обстановката и се надяват да го завлечен без пари през лятото. Със сигурност ще има много диалози. Желанието на самия футболист е да отиде в тим, който взе участие в Шампионската лига ", разкри Орнстийн.

Заха е младеж на Кристъл Палас и съвсем цялата му кариера досега мина с екипа на лондончани, в случай че изключим двете години в Ман Юнайтед и един къс престой чартърен в Кардиф. За " орлите " той има 439 мача, 88 гола и 74 асистенции във всички шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР