Нападателят на испанския Реал (Мадрид) Гарет Бейл влезе в заглавията

...
Нападателят на испанския Реал (Мадрид) Гарет Бейл влезе в заглавията
Коментари Харесай

Гарет Бейл иска да изпълни договора си с Реал

Нападателят на испанския Реал (Мадрид) Гарет Бейл влезе в заглавията на медиите по-рано тази седмица след новината, че е дарил половин милион евро на лечебни заведения в Мадрид, както и 500 хиляди паунда на Националната здравна работа в родния си Кардиф.
 От Реал са се отказали от Халанд поради комисионните
От Реал са се отказали от Халанд поради комисионните

Само Мино Райола желае да получи 40 милиона евро

Испанският " AS " оповестява, че източници, близки до играча, са споделили, че последните осем седмици, в които няма футбол, са засилили желанието на нападателя да извърши контракта си с Реал (Мадрид). Сегашният му договор изтича на 30 юни 2022 година, като играчът сега печели по 14.5 милиона евро на сезон съвсем без да играе. Пазарната му стойност сега е оценена на 32 милиона евро от " Transfermarkt ".

30-годишният Бейл има 249 мача за Реал Мадрид, в които е вкарал 105 гола, като 3 бяха на финалите в Шампионската лига.

Връзката му с треньора Зинедин Зидан обаче може да изиграе значима роля. Той реши да му гласоподава доверие и в последния миг стопира трансфер на уелсеца в китайския Джиангсу Сунинг предишното лято. Френският ментор на " белите " избра да остави Бейл да играе дружно с Еден Азард и Карим Бензема, само че дотук сезонът е разочароващ за него.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР