Нападателят на Интер Ромелу Лукаку стана за смях с нескопосано

...
Нападателят на Интер Ромелу Лукаку стана за смях с нескопосано
Коментари Харесай

Лукаку стана за смях с нескопосано отиграване

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку стана за смях с нескопосано отиграване в мача против Наполи (1:0). През първото полувреме белгиецът получи пас от Матео Дармиан, само че не съумя да укроти привидно лесната топка, пращайки я в тъч.

Още в действително време камерите демонстрираха по какъв начин играчи от резерната пейка на Наполи се присмиват на отиграването на Лукаку. Впоследствие този миг стана известен и в обществените мрежи, където подигравките на почитателите бяха много язвителни.

" Разбираш какъв брой си зле, като видиш съперниковите играчи да се подиграват на докосването ти ", написа един почитател. " Как изобщо е допустимо това? ", пита се различен. " Първото допиране на Лукаку си остава престъпно ", счита трети ентусиаст. " Все едно има тухли на краката. Това бе най-лошото отиграване, което съм виждал ", написа пък четвърти.

Лукаку се завърна в Интер чартърен от Челси през лятото с вярата да възроди кариерата си. За момента обаче той е преследван от неприятен шанс, като дълго време лекуваше травма и е записал единствено 6 мача във всички шампионати, като в тях има 2 гола и 1 асистенция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР