Нападателят на Интер Ромелу Лукаку има голям шанс да бъде

...
Нападателят на Интер Ромелу Лукаку има голям шанс да бъде
Коментари Харесай

Фиорентина трепери: Интер вдига Лукаку за голямото дерби

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку има огромен късмет да бъде разполагаем на треньора Симоне Индзаги за конфликта с Фиорентина в събота. Белгиецът е отвън терените от края на август поради мускулна травма и е записал едвам три мача от началото на сезона, само че в този момент има възможност най-сетне да се завърне в игра.

29-годишният футболист мина серия от проучвания през днешния ден. Ако резултатите от тях са позитивни, той може да възобнови тренировки от на следващия ден, като има късмет да попадне в групата за дуела с " виолетовите ", оповестяват " Скай Италия " и " Калчомеркато ".
 Интер предлага нов контракт на Шкриняр, с цел да спре интереса на ПСЖ
Интер предлага нов контракт на Шкриняр, с цел да спре интереса на ПСЖ

" Нерадзурите " му оферират 6 млн. евро на сезон

Първоначално в Интер чакаха Лукаку да възобнови тренировки през предходната седмица, само че тогава прегледите демонстрираха, че още не е подготвен и завръщането му се отсрочи. Сега обаче очакванията са, че той най-сетне ще се причисли към съотборниците си и ще стартира естествени занимания.

Лукаку се завърна в Интер чартърен през лятото и започва добре сезона, като вкара гол и направи асистенция в първите два мача. След това обаче той получи въпросната травма, която го тормози към този момент към шест седмици. Сега той се надява да се завърне допустимо най-скоро на терена и да влезе в оптимална форма преди Световното състезание.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР