Нападателят на Интер Мауро Икарди проведе среща с президента на

...
Нападателят на Интер Мауро Икарди проведе среща с президента на
Коментари Харесай

Икарди се жалва на президента на Интер за лентата

Нападателят на Интер Мауро Икарди организира среща с президента на клуба Стивън Чжан, в хода на която се жалва от несправедливото отношение към него, заяви La Repubblica.

“Никога не съм си разрешавал да се държа неуважително към другите. Взел съм присъединяване в 97.5% от тренировките, никой в никакъв случай не се е оплаквал от моето държание и не ме е упреквал в непрофесионализъм. Лишаването от капитанската лента бе оскърбление за мен, което няма никакъв смисъл ”, е споделил Икарди.

Аржентинецът дълго време не съумява да се контракти с управлението на “нерадзурите ” за нов договор. През февруари клубът го лиши от капитанската лента, след което Икарди престана да излиза на терена, като твърди, че има проблем с коляното.

По-рано тази седмица генералният шеф на Интер Бепе Марота разяснява обстановката с нападателя и изрази вяра, че всичко ще се оправи. “Ние сме семейство, а родителите би трябвало да взимат решения за своите деца. Това напълно не е наказване. Родителите вършат по този начин, че децата им да израстват и да стават по-добри. Нашето решение може да се пояснява тъкмо по този метод. Икарди е положително момче, което е дало доста на Интер и може да продължи да го прави. Сега той има проблем с дясното коляно. Надяваме се да се върне скоро в строя ”.

Междувременно се появиха информации, че в Интер са решили да се разделят с аржентинеца през лятото за сума от порядъка на 80 млн. евро. 25-годишният Икарди се причисли към Интер от Сампдория през 2013 година /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР