Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес се интересува от възможността да

...
Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес се интересува от възможността да
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес в Тотнъм отново е на дневен ред

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес се интересува от опцията да заиграе в отбора на Тотнъм, твърди „ football.london “. Аржентинецът бе свързван с „ шпорите “ още през лятото, само че в този момент възможностите за сходен трансфер са много по-големи, а повода за това е, че отпред на отбора неотдавна бе назначен някогашният треньор на Интер Антонио Конте.

Лаутар е в отлични връзки с италианския ментор, който изведе „ нерадзурите “ до купата в Серия А през предишния сезон. Тогава нападателят изигра 38 мача, означи 17 гола и направи 10 асистенции. Според изданието той на драго сърце би работил още веднъж с Конте, а и самият треньор също би желал да има 24-годишния аржентинец в състава си.

Както е известно, лондончани желаеха Лаутаро още през лятото. Тогава даже се твърдеше, че от Тотнъм са договорили цената на играча с Интер, само че в последния миг договорката пропадна. Сега обаче възможностите тя да се реализира са много по-големи.

Мартинес бе притеглен в Интер през 2018 година от Расинг и бързо се трансформира в главен състезател за клуба. До момента той има 148 мача, 55 гола и 21 асистенции за „ нерадзурите “. Договорът му с италианския първенец е до юни 2026 година, а цената му е към 80 милиона евро.

Lautaro Martinez is apparently 'interested' in a move to Tottenham.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР