Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес призна, че миналото лято е

...
Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес призна, че миналото лято е
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес: Бях много близо до трансфер в Барселона

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес призна, че предишното лято е бил на крачка от трансфер в Барселона, само че тежката финансова обстановка на каталунците и " някои дребни елементи " не са разрешили на клуба да притегли 23-годишния състезател, чиято откупна уговорка е в размер на 111 млн. евро. Аржентинският национал също по този начин добави, че сънародникът му в “Албиселесте” и суперзвезда на “блаугранас” Лионел Меси се е поинтересувал по какъв начин вървят договарянията сред клубното управление и сънародника му.

“Наистина бях доста покрай това да мина в Барселона. Те обаче имаха финансови проблеми и аз взех решение да остана и да се развъртвам в Интер. За благополучие, това решение се оказа вярното, изключително поради обстоятелството, че спечелихме Скудетото. Просто е необикновено да триумфираш с купата в толкоз огромен клуб. Меси? Попита ме по какъв начин вървят договарянията, нищо повече. Възможността беше чудесна, само че не се получи поради някои дребни детайли”, показа Лаутаро пред ESPN.

Голмайсторът също по този начин удостовери, че е бил потърсен от Реал Мадрид още до момента в който е бил младеж в Расинг. “Реал Мадрид в действителност пристигнаха за мен два пъти, когато бях в юношеските обединения на Расинг, само че тогава желаех първо да изградя име в аржентинския футбол и да направя трансфер в Европа едвам когато съм подготвен. Силно бленувам един ден да се завърна в Расинг. Феновете на тима са също толкоз луди и буйни като тези на Интер”, добави голмайсторът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР