Нападателят на и Полша коментира избора на Лионел Меси при

...
Нападателят на и Полша коментира избора на Лионел Меси при
Коментари Харесай

Левандовски коментира избора на Меси да не го включи в топ 3 за "The Best"

Нападателят на и Полша разяснява избора на Лионел Меси при гласуването за най-хубав състезател на 2021 година съгласно ФИФА. Полската звезда завоюва оценката, само че носителят на " Златната топка " за 2021-ва не го беше присъединил в своя топ 3.
Капитанът на Аржентина беше дал своя вот за Неймар, Килиан Мбапе и Карим Бензема, а мнозина видяха в това несъгласие с думите му след награждаването със " Златната топка ". Тогава Меси сподели, че Левандовски заслужава да получи " Златната топка " за 2020 година, защото е бил най-хубавият през нейните 12 месеца.
" Ако си спомняте какво сподели той след церемонията по връчването на " Златната топка ", това бяха хубави думи, беше прелестно да чуя това от него. Що се отнася до гласуването, би трябвало да питате него. Това е негово решение, аз би трябвало да го уважа. Не бива да му се дразня ", съобщи полският благородник, представен от Bayern & Germany.
За да бъдем до дъно правилни обаче, в думите и дейностите на аржентинеца във връзка Левандовски няма някакво изключително несъгласие. Все отново актуалната звезда на ПСЖ разгласи, че полякът е бил номер едно за 2020-а, а не за 2021-ва година. Въпреки че голмайсторът на Байерн направи и мощна 2021 година, то Меси в никакъв случай не е твърдял, че за миналите 12 месеца Роберт е бил най-хубавият.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР