Нападателят на Хебър Георги Николов е на крачка от договор

...
Нападателят на Хебър Георги Николов е на крачка от договор
Коментари Харесай

Ботев Пд привлича нападател на Хебър

Нападателят на Хебър Георги Николов е на крачка от контракт с Ботев (Пловдив) В неделя двата тима се изправиха един против различен на " Колежа ", като " канарчетата " завоюваха с 1:0 с гол на Антонио Перера. Босовете на двата клуба - Антон Зингаревич и Елизар Спасов, пък използваха опцията да се срещнат за финални договаряния за прехвърлянето.

Цената, за която младежкият национал щу смуни клубната си принадлежност, е 100 хиляди евро и 30% от последваща продажба. На " Христо Ботев " бе и мениджърът на играча Мирчо Димитров, който е уточнявал персоналните условия на клиента си, написа Вgderby.

От управлението на " канарчетата " са подготвени да платят трансферната сума, като се прецизират елементи по възможния предстоящ контракт. Преди време от Ботев по този начин привлякоха и Кристиан Колев от Септември (София), за който също се бръкнаха не малко пари за българските стандарти. От Хебър пък ще закрепят финансовото състояние, с цел да може клуба да се разплати на играчи и чиновници преди Нова година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР