Нападателят на Хайдук Сплит - съперник на Левски във втория

...
Нападателят на Хайдук Сплит - съперник на Левски във втория
Коментари Харесай

От хърватския "Хайдук" се заканиха да разгромят "Левски"

Нападателят на " Хайдук " Сплит - противник на " Левски " във втория прелиминарен кръг на Лига Европа, Анте Ерцег направи забавно изявление единствено ден преди мача със " сините " на стадиона в Дугополие.

" Прогнозата ми е за нас, ще бием този тим с 3:0. Ще се развеселявам да вкарам, въпреки че не е толкоз значимо кой ще се разпише. Искам да вземем този добър резултат, да не допуснем попадение у дома и да продължим напред ", съобщи пред локалните медии Ерцег.

Сходно беше и мнението на съотборника Фран Тудор - десен халф в състава на треньора Жоан Карийо.

" Гледах ги против Сутиеска, не ме впечатлиха. Солиден тим са, само че ние няма за какво да бягаме от ролята на любимци. Защото сме тъкмо такива против тях. Разбира се, би трябвало да го покажем на терена. Очаквам да победим, уповавам се да не получим гол”, означи Тудор.

Същевременно " Левски " към този момент дойде на хърватска земя за конфликта. Старши треньорът на отбора Николай Митов направи две промени в групата на " сините " в последния миг. Той извади юношите Деян Иванов и Атанас Кабов от листата и на тяхно място добави новите попълнение румънеца Нелуц Рошу и испанеца Жорди Гомес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР