Нападателят на футболен клуб „Берое” и петкратен голмайстор на А

...
Нападателят на футболен клуб „Берое” и петкратен голмайстор на А
Коментари Харесай

Как се стигна до ареста на футболиста Мартин Камбуров?

Нападателят на футболен клуб „ Берое” и петкратен голмайстор на А група Мартин Камбуров получи от районната прокуратура в Пловдив обвиняване за разваляне на непознато имущество, както и за непочтено държание, нарушаващо публичния ред, съобщи Нова тв.

Футболистът беше арестуван за 24 часа, откакто влезнал в пререкания с служители на реда поради погрешно паркиране. В понеделник се появи и видео от този случай, става известно, че мъжът, снимал фрагментите, също е бил за държан от полицията.

„ Камбуров почнал да се държи нападателно, да насочва обиди, да хвърля пари по земята. След което се качил в автомобила и потеглил с поставените скоби за репатрирани, като ги е развалил. Взета му е мярка за неотклонение 1000 лв. парична гаранция”, съобщи Атанас Илиев, представител на районната прокуратура.

„ Подхвърляне на пари нямаше. Терминът „ подхвърляне” е погрешен. Този път чиновниците се заядоха, породи спор и взех решение да снима. Според мен за обстановката са отговорни чиновниците на „ Паркиране и репатриране” и служител на реда от Общинска полиция”, съобщи Стойчо Андреев, създател на клипа, който също е бил арестуван. На него му е наложена санкция от 100 лв. и акт за безчинство.

Той декларира още, че автомобилът не е потеглил със скоби.

„ Автомобилът изрично потегли без скоби”, съобщи Андреев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР