Нападателят на френския Ница Марио Балотели даде интересен коментар в

...
Нападателят на френския Ница Марио Балотели даде интересен коментар в
Коментари Харесай

Балотели: На едно ниво съм с Гризман и Неймар

Нападателят на френския Ница Марио Балотели даде забавен коментар в изявление за La Gazzetta dello Sport, сравнявайки се с Неймар, Антоан Гризман и Пауло Дибала.

“Не мисля, че някой коства 100 млн. евро. Смятам, че съм в топ 10 на най-хубавите футболисти в света. Кристиано Роналдо и Лионел Меси са на друго равнище, само че мога да бъда сравняван с Неймар, Гризман и Дибала. Те са пред мен, тъй като печелят повече. Дибала към този момент игра в два финала от Шампионската лига”, съобщи Балотели.

Таранът си пожела отпред на националния тим на Италия да застане Роберто Манчини, който преди време му даде път в огромния футбол. “Антонио Конте и Клаудио Раниери са харизматични, само че Манчини е моят татко във футбола и ще бъда доста благополучен, в случай че бъде определен за селекционер на националния тим. Казвам го поради него, а не поради себе си”, убеден е Балотели.

Италианският нападател има на сметката си 14 попадения в 21 срещи от Лига 1, а сътрудникът на футболиста Мино Райола съобщи, че към този момент е предложил клиента си на някои от огромните клубове в Италия.

Is it time for the return of Mario #Balotelli to the @Vivo_Azzurro?

What are your thoughts on #SuperMario?

What club was he best at?@snhw_ @DavidAmoyal @d_town54 @ColeLiota @tomi_pntrs @Disturbed_Lover @Elnino097 @gabriro91 @SMLaurier pic.twitter.com/yEKg6jtPgA
— Steven K. Moore (@S_K_MOORE) March 31, 2018
“Когато приказвам за Италия, имам поради родния си град Бреша, моята майка, моите другари, брат ми Енок и националния тим. Никога не съм казвал, че ще се върна в Италия, с цел да играя на клубно равнище. Бих се завърнал в Интер, тъй като това е огромен клуб с фантастични почитатели. Въпреки това евентуално ще им откажа, тъй като всички знаят, че съм почитател на Милан”, разяснява бъдещето си нападателят на Ница.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР