Нападателят на ФК ЦСКА 1948 Мартин Камбуров спечели приза Играч

...
Нападателят на ФК ЦСКА 1948 Мартин Камбуров спечели приза Играч
Коментари Харесай

Мартин Камбуров: Защо да се отказвам като вкарвам по 20 гола?

Нападателят на ФК ЦСКА 1948 Мартин Камбуров завоюва наградата Играч на месец октовмри. Нападателя показа задоволството си от премията и разгласи, че любовта към играта го води към момента да не се отхвърля.

" Благодаря за премията. Значи съм се показал добре, въпреки да не знам в кои мачове съм взел участие. Добре съм, само че виждате че от всеки тим излизат инфектирани футболисти. Имаме два мача до края, тъй че би трябвало да ги изиграем оптимално добре и да вземем най-много точки. И да нямаме момчета с ковид, само че това не зависи доста от нас. След това отмора и се готвим за пролетта ".

" Любовта към самата игра би трябвало да те води. Когато пристигнах от Китай бях на 32 години, не виждам причина за какво би трябвало да се отхвърлям като въвеждам по 15, 20 гола на сезон. Показвам едно неизменност и това ме кара да не преставам. Достигнал съм до този връх и да се откажа няма да ми отива ".

" Ако знам, че след 5 мача ще го мина, ще знам по кое време да спра. Имам 8 гола, в случай че вкарам още толкоз, ще имам 16. Сигурен съм, че с изключение на Курьор, различен мъчно ще вкара 16 гола в шампионата. Не виждам за какво би трябвало да спра незабавно. Не споделям, че ще спра, само че и не виждам за какво да се отхвърлям ".

" Аз съм реалист човек. Нашият тим влиза за първи път в А група. Имаме опитни играчи, само че и такива, които са играли единствено в Б група. Това не е опрощение. Резултатите ни са съвършени. Единственият мач, където ни надиграха, беше на " Герена ". ЦСКА не ни надиграха, можехме и ние да бием. Справяме се сносно, похвално е, че се постановат млади български футболисти ", съобщи Камбуров.
 Емил Велев: ФК ЦСКА 1948 изобщо не затрудни ЦСКА, Камбуров към този момент не е футболист за 90 минути
Кокала: ФК ЦСКА 1948 изобщо не затрудни ЦСКА, Камбуров към този момент не е футболист за 90 минути

" Йомов дава независимост на деяние за Соу "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР