Нападателят на Еввертъ Умар Ниасе ще трябва да отговаря пред

...
Нападателят на Еввертъ Умар Ниасе ще трябва да отговаря пред
Коментари Харесай

Симулант близо да пренапише историята на Висшата лига

Нападателят на Еввертъ Умар Ниасе ще би трябвало да дава отговор пред Футболната асоциация на Англия по отношение на обвинявания в симулация по време на равенството 2:2 против Кристъл Палас. Футболистът може да бъде осъден за 2 срещи, откакто изпроси спорна дузпа за своя отбор.

27-годишният Ниас се просна в наказателното поле на Палас в съботния мач, а реферът Антъни Тейлър одобри, че тъмнокожият футболист фактически е бил спънат от Скот Дан. Защитникът на лондончани реагира доста яростно на отсъждането, а Лейтън Бейнс оползотвори наказателния удар, заличавайки ранния откриващ гол на Уилфрид Заха.

След края на мача Скот Дан намерено съобщи, че реферът е бил грозно измамен от Ниасе и не щеш ли в този момент острието на Евертън го грози глоба. Официално африканецът е упрекнат в „ сполучливо заблуждаване на служебно лице”.

Ако Ниасе бъде осъден, ще се трансформира в първия състезател от Висшата лига, който ще получи ретроспективна глоба за симулация, откогато новото предписание бе въведено. За да се стигне до такава е нужно самостоятелната комисия да гласоподава с цялостно единогласие, другояче за Ниасе няма да има последици.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР