Нападателят на Евертън Мойс Кийн има желание да се завърне

...
Нападателят на Евертън Мойс Кийн има желание да се завърне
Коментари Харесай

Мойс Кийн иска обратно в Ювентус

Нападателят на Евертън Мойс Кийн има предпочитание да се завърне в Ювентус, настояват Calciomercato.com и Goal.com. 20-годишният гений е артикул на школата на " бианконерите ". Той бе продаден на " Карамелите " предишното лято за 27,5 млн. евро, само че не съумя да се наложи на " Гудисън Парк " и е подготвен да се завърне в родния си клуб.

Към този миг не е ясно дали от Евертън ще се съгласят на сходна договорка. От Юве обаче се надяват да се схванат за наем - може би даже за две години - със наложителна уговорка за откупуване през 2022 година. Така англичаните ще могат да си върнат вложените в италианеца пари.

Кийн евентуално ще бъде запаса на Един Джеко през новата акция в Серия " А ", само че все пак в привличането му има логичност. Като артикул от школата на Юве той добре познава ситуацията в клуба и няма да има потребност от акомодация. Освен това той ще заеме потребно място в състава за Шампионската лига, където всеки клуб би трябвало да записва най-малко няколко свои юноши.

Не е без значение и фактът, че новият ментор на " бианконерите " Андреа Пирло харесва качествата на младока и има предпочитание да работи с него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР