Нападателят на Етър - Преслав Боруков е доволен от представянето

...
Нападателят на Етър - Преслав Боруков е доволен от представянето
Коментари Харесай

Преслав Боруков: Имах разговор с треньора на Левски, но нищо повече

Нападателят на Етър - Преслав Боруков е удовлетворен от представянето си с екипа на " болярите ". Той добави, че не е затворил вратата по отношение на някогашните си клубове Левски и Шефилд Уензди. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Спортал ".
 Петко Петков: Заслужавахме да загубим най-малко с 3:5
Петко Петков: Заслужавахме да загубим най-малко с 3:5

" На нас ни трябват точки "

" Чувствам се прелестно в Етър. Имахме малко проблеми в последно време поради COVID-19 и ограниченията от страна на РЗИ преди мача с Локомотив Пловдив. Установени бяха няколко футболисти с позитивни проби, които са сложени под 14-дневна карантина. Аз се веселя, че съм добре, във форма съм и отново играя футбол. Обстановката е добра. Както видяхте старши треньорът Петко Петков се завърна откакто беше напуснал преди няколко седмици. Играхме добре против Левски, също и с Локомотив Пловдив. Момчетата се борят, дружно сме един огромен колектив в съблекалнята и търсим успеха във всеки мач

Радвам се, че съумях да отбележа 2 гола в тези дуели. В самостоятелен проект съм удовлетворен. Искам обаче и тимът да върви и да трупаме точки - всички дружно да израстваме като колектив.

Като футболист в никакъв случай не бих се израдвал, в случай че вкарам гол против мой някогашен отбор. Затова не го направих и в мача с Левски. В една от медиите един път ме бяха цитирали, че не се веселя против никой тим. Това не е по този начин. Всеки един състезател се радва, само че по отношение на мои остарели отбори - не чествам, тъй като съм бил в тях и съм работил с хората там. Освен че съм младеж на Левски, съм младеж и на Шефилд Уензди. Смятам, че работата ми с всички експерти до момента е доста потребна и забавна, тъй като двата типа футбол (в България и в Англия) са разнообразни типове футбол.

За мен никоя врата не е затворена. Аз съм отворен за всевъзможни неща и нови провокации, само че във футбола всичко е допустимо. Имам положителни усещания от Георги Тодоров, работили сме дружно. Беше един от хората, които ме качиха да играя с по-големите като бях дребен и аз израстнах доста около неговото управление.
 ФК ЦСКА 1948 надделя Етър с 5:1 в мач от Първа лига
Мъките за Етър не престават, " болярите " паднаха тежко от новака ФК ЦСКА 1948

Селекцията на Красимир Балъков с втори триумф от началото на сезона

Когато аз бях в Левски, имаше доста чужденци. В момента играят много български състезатели, което е хубаво. Трябва да се раздават на 100% във всеки мач, с цел да заслужат мястото си. Не съм затварял в никакъв случай порти, тъй като преди всичко съм експерт. С Георги Тодоров се видяхме, имахме диалог, само че нищо повече. Карам малко по малко, а бъдещето ще покаже. Сега съм в Етър и благодаря на всички за шанса, който получих ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР