Нападателят на Етър Милчо Ангелов сподели мнението си, че най-добрият

...
Нападателят на Етър Милчо Ангелов сподели мнението си, че най-добрият
Коментари Харесай

Милчо Ангелов: Прекъсването на шампионата не дойде в хубав момент за Етър

Нападателят на Етър Милчо Ангелов показа мнението си, че най-хубавият вид би бил, в случай че шампионтът на Първа Лига бъде доигран, когато изключителното състояние бъде вдигнато и изискванията го разрешават. Докато траят ограниченията за намаляването на обществени контакти Милчо съблюдава дисциплината и се старае да поддържа форма в домашни условия.

" Здравейте, намирате ме в Бургас. Изолиран у дома с моята другарка към този момент втора седмица. Не е приятна обстановката за никого в страната, само че това е ситуацията. Получихме стратегия от клуба, която се старая да съблюдавам и да подкрепям форма в домашни условия. През останалото време играем игри и гледаме филми. От клуба не с споменавали какво ще е финансовото състояние вследствие на рецесията, само че мисля, че всичко ще е тъкмо, както до момента. Призовават ни да сме деликатни и да ограничим контактите си, каквито са и препоръките на щаба ", сподели Ангелов пред Sportal.
 Милчо Ангелов: Огромно отчаяние, доста съжаляваме
Милчо Ангелов: Огромно отчаяние, доста съжаляваме

" Изпуснахме успеха "

" Наистина спирането на шампионата не пристигна в прекрасен миг за нас, тъй като бяхме в добра форма и имахме позитивни резултати, само че обстановката е такава, че принуди всички в света да се изолираме. Дано скоро всичко се оправи и отмине изключителното състояние. Лично съгласно мен най-добре е да се доиграе шампионата, само че това ще го решат способените органи. Аз също бях навлязъл в добър игрови темп, само че се надявам, че ще съумея да го продължа и след подновяването на мачовете ", добави нападателят.
 Милчо Ангелов възобнови тренировки с Етър
Милчо Ангелов възобнови тренировки с Етър

Нападателят се завръща след травма в ахилеса
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР