Нападателят на Етър Иван Василев направи отличен дебют с виолетовия

...
Нападателят на Етър Иван Василев направи отличен дебют с виолетовия
Коментари Харесай

Иван Василев: Готов съм да покажа на какво съм способен

Нападателят на Етър Иван Василев направи отличен дебют с виолетовия екип, като вкара изравнителния гол против ЦСКА 1948. Той бе избран за Играч на мача в анкетата на Gong и DIEMA SPOET сред почитателите.

„ Доста сложен дуел за нас, само че се противопоставихме добре на ЦСКА 1948. Да, второто полувреме не стартира по метода, по който искахме, само че мога да поздравя момчетата за себераздаването до последната секунда! Важна точка за нашия тим.

Постарахме се при промените да дадем един енергиен подтик на нашия тим и да успеем да обърнем мача. Не успяхме да създадем цялостен поврат, само че, отново споделям, значима точка за Етър. Ние имаме вяра в нашите благоприятни условия, треньорът непрестанно ни го повтаря. Ще създадем всичко допустимо „ Етър “ да бъде и през идната година в най-високото равнище на българския футбол.

Светослав Петров ни споделя да си имаме вяра, да играем със успокоение и самочувствие. Това в действителност е доста значимо за нашия тим. Първата седмица ми беше малко по-трудна, тъй като има разлика сред Втора и Първа лига, само че момчетата ме одобриха фантастично. Чувствам се добре и спокоен и съм подготвен да покажа на какво съм кадърен.

Сега ще играем против родния ми отбор Ботев Пловдив, да, за мен този мач е специфичен, само че за мен всеки мач е значим, тъй като аз съм млад футболист и желая да ходя нагоре. Ще направя всичко допустимо във всеки дуел да давам максимума от себе си, без значение против кого играем. ", показа Василев след срещата.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР