Нападателят на Етър - Даниел Младенов заяви след победата над

...
Нападателят на Етър - Даниел Младенов заяви след победата над
Коментари Харесай

Даниел Младенов: Показахме, че несправедливо изпаднахме от efbet Лига

Нападателят на Етър - Даниел Младенов съобщи след успеха над Ботев (Пловдив) с 1:0 за Купата на България, че " виолетовите " са изпаднали незаслужено от елита предишния сезон.

" Знаехме всички мощни страни на Ботев (Пд), те неслучайно са на първото място в елита. С повече непримиримост и по-здрава игра в средата на терена успяхме да спечелим мача.

Когато доста искаш нещо, ориста ти го дава. Ясно беше, че ще имаме единствено две-три положения, от които трябваше да вкараме най-малко едно. Пропуснахме една-две обстановки, които можеха да решат мача, и е хубаво, че при започване на продълженията успяхме да вкараме гол.

Важно е освен за мен, че вкарах, само че и поради младите момчета в тима. Много значима победа за Велико Търново, виждате, че макар пандемията стадионът се цялостни. Феновете го заслужават, както и целият клуб.

Показахме, че незаслужено изпаднахме от Първа лига. Следваме си задачата, а тя е завръщане в елита. Идва мач с Монтана, нека се възстановим бързо, с цел да спечелим и идната среща! ", сподели Младенов.
 Веселин Великов: Трябва бързо да забравим за еуфория
Веселин Великов: Трябва бързо да забравим за еуфория

" Важният ни мач е в неделя "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР