Нападателят на Еспаньол - Хоселу, може да премине в Реал

...
Нападателят на Еспаньол - Хоселу, може да премине в Реал
Коментари Харесай

Реал Мадрид ще се бори за подписа на Хоселу

Нападателят на Еспаньол - Хоселу, може да премине в Реал Мадрид през идния летен трансферен прозорец, твърди Relevo. Според източника нападателят е покрай прекосяване в “белия балет ” поради уговорка в контракта 33-годишния нападател, съгласно която има опцията за промяна на тима, в случай че се стигне до изпадане от Ла Лига.

Именно това и се случи в последния кръг от първото равнище на испанския шампионат, когато каталунците направиха тъждество 2:2 с тима на Валенсия и изгубиха даже възможностите си на доктрина да се спасят. Кръг преди края Еспаньол се озова на 4 точки от избавителния бряг, където сега се намира Селта.
 Валенсия е напълно покрай спасението, само че изхвърли Еспаньол от Ла Лига Валенсия е напълно покрай спасението, само че изхвърли Еспаньол от Ла Лига
Съобщава се, че договарянията сред Реал Мадрид и Хоселу са в напреднал етап. “Кралете ” обмислят нападателят да се трансформира в заместител на Мариано Диас, който съвсем несъмнено ще напусне тима това лято.

Прочее, Хоселу към този момент е играл за Реал Мадрид, което се случи в интервала сред 2009 и 2012 година Нападателят има 38 мача за сегашния си клуб Еспаньол във всички шампионати през този сезон, като означи 17 гола и направи 3 асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР