Нападателят на Ел Ей Галакси Златан Ибрахимович се превърна в

...
Нападателят на Ел Ей Галакси Златан Ибрахимович се превърна в
Коментари Харесай

Ибрахимович е третият действащ футболист с 500 гола

Нападателят на Ел Ей Галакси Златан Ибрахимович се трансформира в третия настоящ футболист с 500 гола в професионалния футбол, откакто означи феноменално попадение при загубата на Галакси от Торонто с 3:5 в мач от Мейджър Лийг Сокър.

36-годишният швед ознаменува достигането на впечатляващата численост, разписвайки се в характерен жанр с ексцентричен изстрел от въздуха с тил към вратата след центриране на собствен съотборник. Голът на Златан стартира поврат за калифорнийския отбор от 0:3 до 3:3, само че въпреки всичко настоящите първенци стигнаха до успеха пред лична аудитория с две късни попадения. По този метод Ибрахимович към този момент е третият настоящ футболист с 500 гола в професионалния футбол след Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Нападателят има 62 гола за националния тим на Швеция, а другите попадения са маркирани с екипите на Малмьо, Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, Милан, ПСЖ, Манчестър Юнайтед и Галакси. " Радвам се за Торонто, те ще остана в историята като моята жертва номер 500 ", сподели в характерен жанр Златан след дуела.

Легендата на Барселона Лионел Меси има 621 гола в своята кариера, до момента в който огромният му противник Кристиано Роналдо се е разписвал общо 658 пъти в професионалния футбол. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР