Нападателят на еквадорския национален отбор Майкъл Естрада продължава да се

...
Нападателят на еквадорския национален отбор Майкъл Естрада продължава да се
Коментари Харесай

Ясно е защо се бави трансферът на Майкъл Естрада в ЦСКА

Нападателят на еквадорския народен тим Майкъл Естрада продължава да се смята за несъмнено ново попълнение на ЦСКА, съобщава " Тема Спорт ".

Армейците са свързвани още с Матиас Фаетон и Рони Карийо, само че това не значи, че договарянията с Естрада са пропаднали. Причината прехвърлянето на стрелеца към момента да не е разгласен е, че той не е получил нужните документи, с цел да дойде у нас и да бъде показан публично като ново попълнение на 31-кратните първенци. Когато това се случи, Майкъл ще театралничи с алената фланелка и ще се причисли към лагера на отбора в Австрия.
 Президентът на Сепси: Не можем и да мечтаем за финансовата мощност на ЦСКА
Президентът на Сепси: Не можем и да мечтаем за финансовата мощност на ЦСКА

" Няма да ни е елементарно "

Нападателят за първи път през кариерата си ще играе в Европа. Има общо 40 участия и 8 маркирани гола за националния тим на Еквадор, като бе предпочетен пред някогашния нападател на армейците Жорди Кайседо за международното състезание в Катар. Той не попада в сметките за есенния полусезон на Депортиво Толука, който през 2020 година заплаща 2.7 милиона евро на еквадорския Индепендиенте за правата му. През предходната година записва 24 дуела и 3 попадения за Крус Асул, а преди този момент е бил преотстъпен и в американския ДиСи Юнайтед, за който изиграва 16 мача и вкарва 4 гола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР