Нападателят на Дунав Мирослав Будинов - сподели очакванията си за

...
Нападателят на Дунав Мирослав Будинов - сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Будинов: Дунав няма ниво и качества за изненада срещу Левски

Нападателят на Дунав Мирослав Будинов - показа упованията си за идната среща на " драконите " с Левски в Русе на следващия ден за Купата на България. Той съобщи, че ще е доста мъчно да съумеят да отстранят " сините ", само че ще излязат пределно стимулирани, с цел да го реализиран.
 В Дунав се готвят с въодушевление за семейството на Левски
В Дунав се готвят с въодушевление за семейството на Левски

Класата е на тяхна страна, разяснява шефът на " драконите " Диян Димов

" Аз съм реалист и мисля, че ще е много мъчно да отстраним Левски. Изправяме се против доста класен тим и в този миг не мисля, че имаме нужното равнище и качества да поднесем изненадата. В никакъв случай не отписваме мача, даже в противен случай. Ще излезем доста стимулирани. Има доста млади момчета в Дунав, които желаят някой да ги забележи. Мисля, че в този момент имат съвършен миг това да се случи. Видяхме, че се получиха много забавни резултати в мачовете за Купата на страната. Не сме се предали и имаме нашите шансове. Макар и да са дребни. От тук нататък мачът ще покаже какво ще се случи. Имаме контузени играчи, които липсват. Реално този дуел ще е един бонус за нас. Най-вече за младите момчета, които желаят да израстват. Имат опцията да играят против един от най-хубавите тимове в България. Не съм усетил да има приповдигнато въодушевление в тима. Вероятно от на следващия ден (б.р. днес) ще се случи това. При всички положения ще има доста хора на трибуните. Надявам се да няма терзание у играчите. Трябва да има почит, само че да не е прекомерно огромен, с цел да можем да се противопоставим. Не бива да излизаме като обречени, тъй като ние можем единствено да спечелим от този дуел. Няма какво да губим.

В последна сметка сме домакини и ще е празник за Русе ", съобщи той пред " Мач Телеграф ".

" Запознати сме с техните мощни и слаби страни. Имат много кадрови проблеми и те. При тях не е толкоз ужасно, тъй като има кой да ги замести. При нас от един или два месеца сме налични към 13 индивида. При всяка една травма или наказване на даден състезател става огромна каша. В шампионата направихме три следващи победи преди последното проваляне. Във Втора лига това е много мъчно, тъй като са доста изравнени силите. Постоянно стават изненадващи резултати. На фона на това какъв ни е тимът, си мисля, че се представяме добре. Сигурен съм, че през идващия полусезон ще сме още по-добри. Ще се вземат нужните играчи и ще се вдигне равнището на отбора. Мисля, че може да се преследва промоция за Първа лига. Много зависи и от последните три мача, които изиграем тази година. Нищо не се знае. Няма да е огромна изненада, в случай че още този сезон успеем да се преборим за място в Първа лига, само че никога не е непременно. Ако успеем, ще е плод на резултатите от втория полусезон, както и в случай че се вземат верните играчи. Ако не успеем, ще се нападна от идната година мястото в елита ", приключи Будинов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР