Нападателят на Черно море Матиас Курьор даде интервю пред сайта

...
Нападателят на Черно море Матиас Курьор даде интервю пред сайта
Коментари Харесай

Българите са много силни, твърди чуждестранен играч на Черно море

Нападателят на Черно море Матиас Курьор даде изявление пред уеб страницата karaibes-sports.соm, в което приказва за рецесията с ковид.

" Футболът ми липсва, обстановката е малко комплицирана, само че другояче съм добре. Възползвам се от времето, с цел да върша други неща. Вече 2-3 седмици сме затворени. В началото тренирахме на всеки два дни, викаха ни на групи по двама-трима играчи.Правехме физически упражения. От неделя (бел.ред. - 5 април) обаче ни пуснаха във почивка. Казаха, че българското състезание няма да стартира преди края на май. Можех да се прибера при фамилията ми, само че поради ковид взех решение да остана във Варна. Не желаех да пожертвам здравето на моите близки, тъй като може да съм инфектиран, без да знам ", споделя Курьор, представен от Novsport.

Нападателят от Мартиника, който неотдавна навърши 32 години, споделя също за кариерата си в България: " Преди това съм бил във Франция и Испания, само че Черно море е първият ми първокласен тим, в който съм играл. Малцина знаят, че българите са доста мощни, хората ме почитат. Освен това, на терена нещата се развиха добре, имах късмет да печеля Купата на България. Това бе нещо изцяло ново за мен ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР