Нападателят на Черно море Исмаил Иса стана Играч на мача

...
Нападателят на Черно море Исмаил Иса стана Играч на мача
Коментари Харесай

Исмаил Иса: Победата беше задъжителна. Чувствам се все по-добре

Нападателят на Черно море Исмаил Иса стана Играч на мача против Септември, в който даде асистенцията за първия гол, а по-късно означи втория.

" За нас този дуел беше наложителен, защото в последните три нямахме победа. Не заслужавахме да загубим предходните срещи, просто през днешния ден непременно трябваше да вземем трите точки. Поздравявам моите съотборници и треньорския щаб, представихме се доста добре и заслужавахме успеха на 100 %.

Всеки мач сме стимулирани, само че мисля, че дуелите с Лудогорец и Ботев (Пловдив) не заслужавахме да ги загубим. И по тази причина през днешния ден нямаше накъде. Трябваше да вземем трите точки и бяхме подготвени всички за това ", сподели Иса.

" Като играя повече време се усещам по-добре. Благодаря на старши терньора, че ми гласоподава доверие. Ще виждам да се представям по-добре. Всеки мач се усещам по-добре ", безапелационен бе той.

Иса разяснява и част от срещата, в който бе дружно на терена с другия централен нападател - Атанас Илиев. " Това го взема решение треньорът, за нас не е проблем. Наско е страховит футболист. За мен не е проблем - дали сме дружно, дали съм запаса. Важното е един от двамата или двамата да си вършим работата на терена и тимът да има повече победи. Това е значимо за нас. Сега ни предстоят 2-3 седмици отмора. Ще се подготвим по най-хубавия метод и ще гледаме да се представим по най-хубавия метод на " Армията " против ЦСКА за Купата ", приключи нападателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР