Нападателят на Черно море Дани Кики заяви, че е доволен

...
Нападателят на Черно море Дани Кики заяви, че е доволен
Коментари Харесай

Дани Кики: Отбор като Лудогорец наказва и най-малките грешки

Нападателят на Черно море Дани Кики съобщи, че е удовлетворен от гола си против Лудогорец макар загубата с 1:3 в Разград. Бившият ас на Локомотив Пловдив се надява контузията, която получи на „ Лудогорец Арена”, да не е сериозна, с цел да помогне на отбора си в идващите кръгове.

„ Получих контузия на същото място, нека да е единствено конвулсия, а нещо по-сериозно, че да мога да играя още в идващия мач”, разяснява Кики.

„ Естествено, съм щастлив, че вкарах. Стана добра офанзива. Имаше центриране, взех я на втора греда, излъгах Натанаел и вкарах прекрасен гол.”

„ Всички положихме много огромни старания, тичахме много. Срещу тим като Лудогорец когато направиш съществени неточности, те се възползват и те санкционират. Играхме от малко малко добре без двама съществени играчи като Георги Илиев и Мариян Огнянов. Показахме усърдие.”

„ Смятам, че с течение на времето тимът ще играе все по-добре. Момчетата още не се познаваме добре, от малко време сме дружно. Хората тук са създали положителни условия да се играе футбол. Чувствам се добре, желая да продължаваме напред”, добави Кики.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР