Нападателят на Черно море Атанас Илиев се завърна в клуба

...
Нападателят на Черно море Атанас Илиев се завърна в клуба
Коментари Харесай

Атанас Илиев: Черно море има сили да бъде в Топ 4

Нападателят на Черно море Атанас Илиев се завърна в клуба след 10 години. Той мина на " Тича " през зимата с трансфер от италианския Асколи. Таранът показа упованията си за сезона на " моряците ", а също така приказва за престоя си в Италия и някогашния си клуб Ботев Пловдив.

" Чувствам се прелестно. Засега всичко е наред и се надявам да става по-добре. Заварвам 70% от момчетата българи, колективът е на високо равнище. Вярвам, че този интервал ще ми е по-добър, тъй като минаха 10 години и съм по-мъдър и по-опитен ", сподели Илиев в предаването " Преди кръга " по DIEMA SPORT.
 Черно море стана на 110 години
Черно море стана на 110 години

Варненският клуб е правоприемник на " Тича ", регистриран на днешната дата през 1913 г

" Очакванията ми са да победим, тъй като успеха ни е доста значима. Надявам се да отбележа, тъй като ми е някогашен тим. Имат прелестни почитатели, почитат ме. На терена се не помни всичко. Благодаря им за поддръжката, която ми дадоха. Тодор Неделев е огромна загуба за тях, той е сърцето на тима ", разяснява нападателят за идния мач с Ботев (Пловдив).

" Ако стартираме всички мачове, както тези три до момента и стартираме да вкарваме всички обстановки, можем да бъдем и в Топ 4. Нивото в Италия е много по-сериозно, по-високо. Условията са доста положителни. За футболистите няма да разясня, тъй като и митове играят в Серия Б. Всичко беше наред, само че се смениха хора в управлението и пристигнаха проблемите за мен. Надявам се с моите голове още веднъж да изляза в чужбина ", добави Илиев.
 Черно море с жест към почитателите си
Черно море с жест към почитателите си

Клубът се похвали с нов сайт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР