Нападателят на Черно море Атанас Илиев коментира победата с 2:1

...
Нападателят на Черно море Атанас Илиев коментира победата с 2:1
Коментари Харесай

Атанас Илиев: Ние сме едно голямо семейство

Нападателят на Черно море Атанас Илиев разяснява успеха с 2:1 против ЦСКА в ¼-финалите на Sesame Купа на България. Таранът вкара от дузпа едно от попаденията. Той показа, че отборът е едно огромно семейство. Илиев призна, че в края „ армейците “ са имали положения и гостите „ можели да си изпатят.

„ Благодаря за поздравите. Нашият тим е като едно огромно семейство. Цяла седмица говорихме по какъв начин ще победим ЦСКА и за моя наслада това нещо се случи. Спазвахме доста тактическите инструкции, които треньорът беше споделил. За наша наслада си оползотворихме ситуациите “, сподели Илиев. 

„ С него (Исмаил Иса) връзката ми е доста добра. Както на терена, по този начин и отвън него “, показа той.

„ Наистина много тежка борба водих с тези двама огромни футболисти (Амос Юга и Юрген Матей). Радвам се, че успяхме да ги излъжем, не беше елементарно. Имаха обстановки най-после. Можеше да си изпатим. Важно е, че не се случи. От моето завръщане това е един от най-важните голове. Надявам се да не преставам и колкото повече съумявам да въвеждам, ще се веселя повече “, сподели още голмайсторът на Черно море.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР