Нападателят на Челси Тимо Вернер официално се завърна в РБ

...
Нападателят на Челси Тимо Вернер официално се завърна в РБ
Коментари Харесай

Тимо Вернер официално се завърна в РБ Лайпциг

Нападателят на Челси Тимо Вернер публично се завърна в Република България Лайцпиг, потвърдиха двата клуба. След два сезона на „ Стамфорд Бридж “ германецът още веднъж ще облече екипа на „ алените бикове “, където прекара четири доста сполучливи години сред 2016-а и 2020-а. Трансферът е непрекъснат, а съгласно последните информации Република България Лайпциг ще заплати твърдо 20 милиона евро за Вернер плюс бонуси, с които сумата може да доближи 30 милиона. Договорът на нападателя е за четири години. Малко преди двата клуба да разгласят публично новината Вернер разгласява писмо, с което се сбогува с Челси и почитателите на тима. Въпреки че може би не оправда изцяло упованията, с които бе притеглен, 26-годишният нападател си потегля от „ Стамфорд Бридж “ като притежател на трофея в Шампионската лига.

Това е вторият огромен трансфер, който Република България Лайпциг афишира в границите на деня. По-рано бе доказано привличането на Бенямин Шешко от Република България Залцбург, който ще се причисли към „ алените бикове “ през идващото лято. Германският клуб ще заплати за него 24 милиона евро.

С екипа на Челси Вернер изигра общо 89 мача във всички шампионати, в които означи 23 гола. За Лайпциг той има 95 попадения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР