Нападателят на Челси Рахийм Стърлинг обясни защо е избрал да

...
Нападателят на Челси Рахийм Стърлинг обясни защо е избрал да
Коментари Харесай

Стърлинг разкри защо отиде в Челси

Нападателят на Челси Рахийм Стърлинг изясни за какво е избрал да напусне Манчестър Сити през лятото и да подпише с тима, воден от мениджъра Томас Тухел.

Стърлинг призна, че е почувствал, че губи времето си, прекарвайки сериозна част от мачовете на аварийна пейка при „ жителите “ и прехвърлянето е бил единствената алтернатива за него. Футболистът към този момент дебютира за Челси при успеха с 1:0 над Евертън в първия кръг на Висшата лига.

„ Трансферът се случи, тъй като игровото ми време ставаше много лимитирано и не можех да си разреша това. Затова се възползвах от шанса да мина в различен тим. Опитах се да се боря и да трансформира обстановката, само че не съумях “, изясни Рахийм Стърлинг. Той не приема прехвърлянето като стъпка обратно в кариерата си.

„ Челси игра четири или пет финала през последните години. Това демонстрира, че те са конкурентоспособни и се развиват, тъй че в избора ми имаше смисъл. Съдя за представянето си по това какъв брой съм ефикасен за тима. В срещата с Евертън играх като подправена деветка и желаех да оказа помощ на отбора. Вече съм на 27 години и познавам опциите си, знам с какво мога да способства за тима и няма да приема нищо по-малко “, разяснява още Стърлинг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР