Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг се спряга за завръщане в

...
Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг се спряга за завръщане в
Коментари Харесай

Барселона иска да си върне Обамеянг

Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг се спряга за завръщане в Барселона, написа " Дейли Мейл ". 

Привличането на Жоао Феликс на “Стамфорд Бридж ” прави все по-вероятно напускането на габонския нападател и той не би имал нищо срещу да се завърне в каталунския гранд.

Такъв трансфер обаче няма да е чак толкоз елементарен. Барселона е притиснат от разпоредбите за финансов феърплей и с цел да притегля нови футболисти, първо би трябвало да продаде някой от сегашните, с цел да се вмести в ограничаването за заплати. Очаква се Мемфис Депай да си тръгне. Клубът към този момент се е съветвал по въпроса с възнагражденията и с испанската футболна федерация.

Според информациите Обамеянг е в контакт с треньора на Барселона Шaви и изчаква по какъв начин ще се развие обстановката. Самият треньор бе сбит, като сподели, че е кардинално е благополучен със състава си и не пожела да разяснява идващи и напускащи играчи.

Атлетико (Мадрид) също се интересува от нападателя на Челси, само че е по-вероятно да става дума за трансфер през лятото, още повече поради ограничаването на УЕФА, което не разрешава на даден футболист да играе за три разнообразни клуба в един и същи сезон (става въпрос за тимове от шампионати, които играят по схемата “есен-пролет ”).

Обамеянг мина в Челси точно от Барселона през септември, само че в 9 мача в Премиър Лийг дотук има едвам 1 гол.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР