Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг остана доволен от уволнението на

...
Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг остана доволен от уволнението на
Коментари Харесай

Обамеянг остана доволен от уволнението на Потър

Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг остана удовлетворен от уволнението на мениджъра на отбора Греъм Потър. Това стана ясно от неговите дейности в обществената мрежа “Инстаграм ”, където той хареса известието на клуба по отношение на освобождението на някогашния ментор на Брайтън. Обамеянг бе притеглен в Челси през предишното лято от Барселона, когато отпред на отбора към момента бе Томас Тухел. Той обаче по този начин и не се вписа в състава след идването на Греъм Потър и много рядко се появяваше в игра. 

33-годишният някогашен нападател на Арсенал има единствено един гол на сметката си за “сините ” в Премиър лийг и за последно бе на терена за тях в края на февруари. Челси ще бъде воден до края на сезона от Бруно Салтор. В момента те са в долната половина на таблицата с едвам 38 точки от 28 дуела, като са на цели 12 от Нюкасъл и Манчестър Юнайтед, които са надлежно трети и четвърти в подреждането на Премиър лийг.
 В Челси не устояха и уволниха Греъм Потър В Челси не устояха и уволниха Греъм Потър
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР