Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг е напуснал Лондон, след като

...
Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг е напуснал Лондон, след като
Коментари Харесай

Обамеянг заминал за Милано, след като разбрал, че е изваден от състава на Челси за ШЛ

Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг е напуснал Лондон, откакто е научил, че клубът го е извадил от групата за Шампионската лига, твърди The ​​Telegraph. Според изданието 33-годишният габонец сега е в Милано. Футболистът е отчаян от решението на управлението на клуба и е сигурен, че „ сините “ желаят да се отърват от него. Играчът е решил да прекара известно време със фамилията си и да обмисли бъдещето си. 

Пиер-Емерик Обамеянг и Беноа Бадиашил заплатиха цената на следващата огромна селекция в Челси, откакто за тях не остана място в листата с играчи, на които Греъм Потър ще разчита в Шампионската лига. Клубът имаше право да картотека най-много трима нови играчи за елиминационната фаза на шампионата, като изборът разумно падна на Енцо Фернандес, Михайло Мудрик и Жоао Феликс.

Обаменяг не е започвал като титуляр в мач на Челси от ноември, макар че започва и в шестте срещи на лондончани в груповата фаза на Шампионската лига. Вчера той не беше в групата на Челси и за дуела с Фулъм. 

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР