Нападателят на Челси Педро Родригес е убеден в решимостта на

...
Нападателят на Челси Педро Родригес е убеден в решимостта на
Коментари Харесай

Педро: Всички играчи в Челси са решени да преобърнат ситуацията

Нападателят на Челси Педро Родригес е уверен в решимостта на своите съотборници да положат старания и да преобърнат нерадостната за клуба обстановка.

Вчера испанецът вкара съдбоносен гол в продълженията против Лестър Сити за 2:1, с цел да класира тима в полуфиналите на ФА Къп. Най-старият футболен шампионат е единственият късмет на „ сините” да завършат сезона с трофей. Те ще би трябвало да отстранят Саутхемптън, в случай че желаят да играят край на „ Уембли”, което беше по-лекият чоп поради обстоятелството, че другите два вероятни противника бяха Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

Конте: Не беше елементарно, да вземеш трофей в тази страна е значимо

През седмицата Челси завърши присъединяване си в Шампионската лига след загуба 0:3 от Барселона в реванша. „ След провалянето беше доста значимо да си върнем увереността, кооято ще ни помогне да водим борби в оставащите мачове”, разяснява 30-годишният Педро.

„ Ситуацията е доста сложна за нас, само че ние към момента се борим за място в топ 4 на Висшата лига и във ФА Къп. Остават още 1-2 месеца от сезона и всеки от нас би трябвало да даде максимума.”

„ Има добра атмосфера в съблекалнята и предпочитание да променим събитията, да се борим до дъно за нашите цели. Това е единственият път.”

„ Победата над Лестър ще ни даде малко инерция. Тя дойде във значим миг. Така възможностите ни за положителен завършек на сезона се увеличават”, добави Родригес.

Челси заема петото място във краткотрайното класиране на Висшата лига с 56 точки и при 8 оставащи мача. Четвъртият Тотнъм е с 61 пункта на сметката си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР