Нападателят на Челси Оливие Жиру отрече отборът му да е

...
Нападателят на Челси Оливие Жиру отрече отборът му да е
Коментари Харесай

Оливие Жиру: Не сме в криза

Нападателят на Челси Оливие Жиру отхвърли тимът му да е в рецесия след провалянето с 0:1 от Манчестър Сити като посетител.

Загубата бе четвърта за "сините " в последните пет мача от Висшата лига и ги остави на пет точки зад местата в Шампионската лига единствено девет кръга преди края. "Разбира се, че стоим зад Антонио Конте ", съобщи Жиру след мача.

"За мен персонално това не може да бъде въпрос. Не считам, че се намираме в рецесия. Загубихме от Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити като посетители. Вярно е, че можеше да се оправим и по-добре, само че играхме против огромни тимове ", добави 31-годишният французин.

"Не сме щастливи от това, което демонстрираме на терена, само че в този момент не е времето да приказваме дали сме зад треньора, или не сме. Мисля, че е видно, че сме зад него и го поддържаме. Уикендът не беше добър за нас, тъй като загубихме, само че имаме още девет мача и ще имаме вяра до края. Никога не се знае какво ще стане, само че ние би трябвало да запазим фокуса си и да печелим идващите си мачове. Трябва ни малко подтик в играта, с цел да достигнем четвъртото място ", добави Жиру.

В идващия кръг Челси приема отбора на Кристъл Палас./БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР