Нападателят на Челси Оливие Жиру не можеше да си намери

...
Нападателят на Челси Оливие Жиру не можеше да си намери
Коментари Харесай

Жиру: Челси и Арсенал промениха живота ми

Нападателят на Челси Оливие Жиру не можеше да си откри място от наслада след спечелването на Лига Европа за сезон 2018/2019. Таранът съобщи, че не е желал да се радва на попадението против някогашния си отбор Арсенал при 4:1 във финала , до момента в който в същото време се усеща извънредно горделив със своите съотборници.

„ Първото полувреме беше забавно, само че нямаше голове. Получи прекрасен край и ние бяхме по-добрият, по-ефикасният отбор след почивката”, съобщи 32-годишният Жиру.

„ Аз съм доста горделив, този тим заслужаваше да завоюва нещо. Мачът беше специфичен за мен, аз се веселя за моя клуб. Това ми е втори трофей за две години.”

„ Тези два тима – Арсенал и Челси – трансформираха живота ми, дадоха ми опция да играя във Висшата лига. Не желаех да чествам попадението против Арсенал, само че съм толкоз горделив от трофея с Челси.”

„ Когато ми дадете времето да натрупам игрови минути, постоянно се пробвам да дам най-хубавото. Нашата втора цел за сезона, след завършването в топ 4, беше да спечелим Лига Европа, по тази причина се усещам блажен.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР