Нападателят на Челси Миши Батшуай смята да се бори за

...
Нападателят на Челси Миши Батшуай смята да се бори за
Коментари Харесай

Батшуай ще се бори за мястото си в Челси

Нападателят на Челси Миши Батшуай счита да се бори за мястото си в клуба и не желае трансфер на този стадий, написа “Лондон Ивнинг Стандард”. Белгиецът към момента е част от състава на лондончани, само че бе пратен във втория тим. Той означи два гола в мача с юношите на Ливърпул (3:0) на “Стамфорд Бридж” и даде поръчка да се завърне в първия състав.

Двубоят бе изгледан от мениджъра на Челси Франк Лампард, който за момента не демонстрира с нищо, че ще разчита на Батшуай, а избира да залага на Тами Ейбрахам и Оливие Жиру в предни позиции. Тепърва ще забележим дали нападателят е съумял да впечатли наставника с изявите си за втория тим.

Трансферният прозорец в Англия затвори, само че в останалите страни в Европа към момента е отворен. Така че Батшуай към момента има късмет да реализира произлязъл трансфер, в случай че се откри тим, който да изиска да го купи. Засега обаче 25-годишният футболист няма да подава трансферна молба и ще опита да се потвърди на “Стамфорд Бридж”. Все отново през зимата той ще направи нова оценка на обстановката. Ако няма сериозна смяна, тогава евентуално той ще си потърси нов тим.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР