Нападателят на Челси е попаднал в радара на испанския шампион

...
Нападателят на Челси е попаднал в радара на испанския шампион
Коментари Харесай

Проблем за Челси: Реал Мадрид също хвърли око на Феликс

Нападателят на Челси е попаднал в радара на испанския първенец Реал Мадрид. След като изтърпя наказване от три мача, Феликс се завърна на терена за „ сините “ и имаше неотложен резултат. 23-годишният португалец означи попадението за равенството 1:1 против Уест Хем, откакто засече центриране на рекордната покупка на клуба Енцо Фернандес.

Феликс впечатли с изявите си през целия мач, а в случай че положителното му показване се резервира до края на сезона, то Челси може да откупи правата му, откакто сега играе чартърен от Атлетико Мадрид.

Сега обаче лондончани ще срещнат конкуренция за подписа на нападателя от Реал Мадрид, твърди Fichajes. „ Лос Бланкос “ завоюваха Световното клубно състезание в събота, побеждавайки Ал-Хилал с 5-3 във трогателен край, само че не са не запомнили да се оглеждат за дълготраен сурогат на Карим Бензема и са разпознали Феликс като една вариантите.

Смята се, че президентът на клуба Флорентино Перес харесва качествата на Феликс, само че ориста н 23-годишния нападател ще зависи от треньора на Атлетико - Диего Симеоне. Двамата обаче не са в положителни връзки, откакто се скараха малко преди прехвърлянето на португалеца в Челси и наподобява, че бъдещето му се отдалечава от „ Уанда Метрополитано “.

El joven delantero del Atlético de Madrid, cedido en el Chelsea, es una de las opciones que más gusta a Florentino Pérez
— Fichajes.net (@fichajesnet)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР