Нападателят на Челси Армандо Броя се очаква да отсъства до

...
Нападателят на Челси Армандо Броя се очаква да отсъства до
Коментари Харесай

Челси може да бъде принуден да се насочи към Кристиано Роналдо

Нападателят на Челси Армандо Броя се чака да отсъства до края на сезона, откакто ще се нуждае от интервенция за премахване на скъсана кръстна връзка на дясното му коляно. Албанският национал скоро ще стартира рехабилитационната си стратегия, откакто получи травма при загубата с 0:1 от Астън Вила в приятелския мач в Абу Даби предходната неделя.

21-годишният футболист получи травмата още в 22-ата минута на мача след конфликт със бранителя Езри Конса. Травмата ще остави Броя най-малко за пет месеца отвън игра.

И след травмата на Броя „ Evening Standard “ написа, че лондончани ще погледнат към трансферния пазар през януари, с цел да намерят негов заместител, въпреки и като краткотрайна алтернатива. Според изданието, най-хубавите варианти пред Челси сега са привличането на Жоао Феликс от Атлетико Мадрид чартърен до края на акцията с алтернатива за неговото откупуване, както и Кристиано Роналдо, който е свободен сътрудник, откакто разтрогна контракта си с Манчестър Юнайтед по взаимно единодушие.

Chelsea's Armando Broja is expected to miss the rest of the season with surgery needed on a ruptured ACL.

His absence could force the club into signing a new striker in January.

✍️
— Standard Sport (@standardsport)
37-годишният нападател неведнъж бе свързван с Челси от лятото насам, като притежателят на „ сините “ Тод Боули има предпочитание да притегли португалеца на „ Стамфорд Бридж “, само че срещна отпор в лицето на към този момент някогашния управител на отбора Томас Тухел, а същото важи и за сегашния подобен Греъм Потър.

Вече стана ясно, че звездата на Република България Лайпциг Кристофър Нкунку също ще премине при лондончани, само че от идващото лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР