Нападателят на Челси – Алваро Мората, заяви, че е нямал

...
Нападателят на Челси – Алваро Мората, заяви, че е нямал
Коментари Харесай

Мората: Никога нямаше да напусна Ювентус

Нападателят на Челси – Алваро Мората, съобщи, че е нямал никакви планове да напуща италианския хегемон Ювентус, само че е бил заставен от Реал Мадрид. Стрелецът изкара два сезона при "бианконерите ", където завоюва две трофеи и две Купи на Италия. След това "кралският клуб " задейства клаузата му за назад откупуване и Мората нямаше избор, с изключение на да се върне на "Сантяго Бернабеу ".

Той се показа на равнище в родния си клуб и макар че постоянно вкарваше голове, по този начин не получи титулярно място. От това се възползва Челси, който го притегли предишното лято за съвсем 80 милиона евро.

"Върнах се в Реал, тъй като имаше договорни връзки, които трябваше да бъдат спазени ", съобщи Мората пред Gazzetta dello Sport. "Разочарованието беше голямо. Третираха ме все едно още бях младок. В Италия отидох като момче и си потеглих като същински състезател, само че не получих късмет в Реал ".

"В Юве получих шампионски нрав и станах приключен експерт. Двата ми сезона бяха страхотни. За испанец Италия е най-хубавата страна за живеене. Има всичко: история, изкуство, хубост, готвене, мода. Никога нямаше да напусна Ювентус ", добави нападателят.

Мората имаше варианти да се върне на Ботуша с екипите на Наполи или Милан, само че отхвърли офертите, с цел да остане правилен на "старата госпожа ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР