Нападателят на Челси Алваро Мората ще бъде извън игра от

...
Нападателят на Челси Алваро Мората ще бъде извън игра от
Коментари Харесай

"Челси" загуби Мората поне за месец заради контузия в бедрото

Нападателят на " Челси " Алваро Мората ще бъде отвън игра от един до два месеца поради травма, оповестява Би Би Си. 24-годишният футболист е диагностициран от лекарския щаб на испанския народен тим с миофасциална контузия от втора степен. Става въпрос за инфектиране в меките тъкани на бедрения мускул.

Мората игра едвам 35 минути при семейството на " Челси " против " Манчестър сити " през уикенда. В края на първото полувреме той се хвана за задната част на бедро и не можа да продължи срещата. Липсата му имаше отрицателен резултат върху играта на лондончани, които изгубиха дуела с 0:1.

Нападателят ще пропусне последните два мача на Испания от международните квалификации против Албания и Израел. От щаба на " Челси " се надяват, че 24-годишният футболист ще се завърне в игра за дербито с " Манчестър юнайтед " на 5 ноември.

Мората беше най-скъпата покупка за лондончани през лятото, като сините заплатиха 75 милиона евро на " Реал " (Мадрид). Испанският нападател незабавно се трансформира в основен състезател за " Челси " и любим на публиката на " Стамфорд бридж ".

Той е водещият голмайстор на отбора със седем гола в девет мача във всички шампионати. Мората записа и две асистенции в срещите на сините досега.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР