Нападателят на Бреша Марио Балотели е бил привикан на разговор

Нападателят на Бреша Марио Балотели е бил привикан на разговор ...

Собственикът на Бреша привика Балотели.


Нападателят на Бреша Марио Балотели е бил привикан на разговор от собственика на клуба Масимо Челино. Както е известно, в четвъртък той бе изгонен от тренировката на отбора след пререкание с треньора Фабио Гросо. Сега босът е поискал да изясни каква е ситуацията и да изглади отношенията между двамата.

Балотели е пристигнал на базата на клуба около 14:00 часа местно време, след което е имал 10-минутна среща с Челино. Веднага след нея той се е включил пълноценно в петъчното занимание.

Смята се, че Челино е простил прегрешението на Супер Марио и е дал знак, че ще продължи да му гласува доверие и занапред. Сега обаче ще е любопитно каква ще бъде реакцията на треньора Фабио Гросо и какво ще бъде неговото обяснение за ситуацията около 28-годишния нападател. 

Бреша се представя много зле от началото на сеона в Серия “А” и заема последното място в класирането с едва 7 точки в актива си. В клуба определено нямат нужда от допълнителон напрежение в този тежък момент. В неделя сините имат тежко гостуване на Рома на “Олимпико”.

Източник: sportal.bg