Нападателят на БразилияВинисиус Жуниор реши, че срещу Швейцария е отбелязал

...
Нападателят на БразилияВинисиус Жуниор реши, че срещу Швейцария е отбелязал
Коментари Харесай

Ето защо ВАР отмени гола на Винисиус

Нападателят на БразилияВинисиус Жуниор реши, че против Швейцария е отбелязал втория си гол с националния екип, само че ВАР го анулира и по този начин звездата на Реал Мадрид ще би трябвало да изчака още за идващото си попадение за „ Селесао “.
 Миг на магичност даде на Бразилия ключа към триумфа против коравите швейцарци Миг на магичност даде на Бразилия ключа към триумфа против коравите швейцарци
В 64-тата минута на мача крилото получи асистенция от съотборника си при „ лос бланкос “ Родриго, след което прати топката в противниковата мрежа. Винисиус несъмнено се зарадва на попадението си, само че това не продължи дълго, защото две минути по-късно то беше анулирано от ВАР. Причината е, че по-рано в офанзивата Ричарлисон беше в позиция на засада и се върна, с цел да попречи на неприятелски футболист да играе с топката. Така тя остана във притежание на бразилците, които след това означиха анулирания гол.

Така или другояче в 83-тата минута „ кариоките “ въпреки всичко вкараха постоянно попадение с помощта на Каземиро за успеха с 1:0 над „ кръстоносците “.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР