Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов вкара два гола на

...
Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов вкара два гола на
Коментари Харесай

Божинов разкри за кого са сърцата и какво е казала Биляна

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов вкара два гола на Левски на " Георги Аспарухов " и бе в основата на успеха с 3:1. Бившият състезател на столичани сподели сърца при първото си попадение, а рпи второто се поклони и извини на почитателите в бранш " Б ", които го псорещнаха с транспарант " Валери, добре пристигнал вкъщи ", написа Блиц.

" Малко мие  мъчно и тежко да приказвам. Има страст, адреналин. Мисля, че излязохме и изпълнихме това, което треньора желае. Искаше да пресираме и да играем в тяхната половина. Знаехме слабите им страни, само че Левски е огромен тим. Когато работим дружно, мислим дружно и следваме нашата идея, се получават нещата. Левски си имаше своите положения. Благодаря на моите съотборници за характера и борбата. За нас това е един огромен триумф ", стартира Божинов.

" За мен беше мач като мач. Да, прибирам се тук, играл съм пред тази аудитория. За мен е наслаждение да се завърна на " Герена ". Съжалявам за тима на Левски, пробват се да вършат каквото би трябвало, само че първенец се става с победа в такива мачове.

Жестовете след първия гол бяха към Левски, само че и към Биляна. Тя ми сподели преди мача да покажа сърце, с цел да знае, че е за нея. 

Не мога да храча там, където съм ял бял самун. Сигурен съм, че новите хора, които ще влязат в Левски, ще създадат по този начин клубът да върви нагоре и да се върне там, където му е мястото. Пожелавам триумф на Павел Колев. В Левкси би трябвало да има верни хора, съществени хора, които знаят какво вършат. Аз не желая да се меся, само че обичам този тим и желая да има хора, които да трансфорат Левски още веднъж във фактор ", продължи някогашният нападател на " сините ".

" Респект към " синя " България. Съжалявам за това, което се случи!

Тепърва следва сложното за нас. Казах на момчетата, че направихме нещо огромно, само че това би трябвало да продължим да го вършим. Казах им: " Момчета, в случай че бъдем такива, в случай че продължим по този начин, ще успеем. Радвайте се, празнувайте. Но от на следващия ден би трябвало да мислим съществено за Септември ". 

Знам защо съм пристигнал в Ботев и ще се опитам да развеселявам този град, който жадува за футбол и заслужава. Дано създадем Ботев фактор тази година и да напишем една история ", приключи Божинов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР