Нападателят на Ботев (Враца) - Дориан Бабунски разкри, че очаква

...
Нападателят на Ботев (Враца) - Дориан Бабунски разкри, че очаква
Коментари Харесай

Дориан Бабунски: Има интерес към мен, ще преценим коя е най-добрата опция

Нападателят на Ботев (Враца) - Дориан Бабунски разкри, че чака положителни вести за себе си и клуба през трансферния прозорец. Той приказва пред медиите, откакто бе определен за Играч на 18-ия кръг в efbet Лига.

" Искам да благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Горд съм за това, което върша, както и целия тим. Имам упоритости, както всеки един футболист. Винаги желае да отиде в по-голям тим. Засега съм фокусиран над последния кръг. Очаквам да предложим добра динамичност, както в последните мачове. Показахме, че можем да преобладаваме в доста етапи на играта.

Още не знам нищо съответно. Знам, че има интерес. Засега цялата ми концетрация е върху последния кръг. Благодаря за интереса и на медиите, че пишат за него. Засега няма нищо съответно. Очаквам положителни новини за мен и Ботев през зимния трансферен прозорец. Ще забележим най-хубавата алтернатива. Може да е в България, може и в чужбина.

Имам за цел да стана голмайстор на шампионата. Всеки нападател би трябвало да го има. Ботев Враца ми оказа помощ да вкарам 8 гола. Със сигурност 2021 година беше най-хубавата на мен. Върхът на моята кариера беше повиквателната за националния тим.

Нормално е да има компликации. Не единствено Ботев Враца, а и всички тимове в дъното на класирането. Мисля, че ЦСКА може да завоюва купата. Още е рано да се каже, кой ще е първенец.

Заслужаваме да сме там, където сме с Македония. Чакам този миг от дете. Само желая да благодаря на селекционера и цяла Македония. Може би ни се падна най-трудният противник в квалификациите. Имаме огромна упоритост да се оправим. Имаме и добър образец от България ", сподели Бабунски.

 ФК ЦСКА 1948 вади 100 000 евро за Дориан Бабунски
ФК ЦСКА 1948 вади 100 000 евро за Дориан Бабунски

" Червените " го желаят още през зимата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР