Нападателят на Ботев Пловдив се превърна в любимец на жълто-черната

...
Нападателят на Ботев Пловдив се превърна в любимец на жълто-черната
Коментари Харесай

Атанас Илиев за Ботев, национала, абонатите от Левски и... В...

Нападателят на Ботев Пловдив се трансформира в любим на жълто-черната агитка в първия си сезон, откогато бе притеглен от Монтана. 25-годишният бабанка от Добрич трансформира Левски в свои клиенти, откакто им вкара по два гола на Герена и в Коматево.

„ Лично за мен против Левски е просто следващият мач от шампионата, само че втори мач поред въвеждам, тъй че ми върви “, стартира Илиев.

„ Може да се каже, че започваме да се стиковаме. Имаше доста нови момчета, на които им трябваше време за акомодация. Мисля, че сме на прав път “.

„ Миналата година имаше много неразбории в клуба, само че малко по малко нещата се подреждат. Вече имаме нови притежатели и нещата ще се усъвършенстват. Имах проблеми по време на акцията, по тази причина имаше и интервали, в които не вкарвах “.

„ Тренировките са разнообразни. Треньорът държи на дисциплината и се пробва да ни усъвършенства най-много във физическо естество. Вижда се, в последните минути на мачовете прегазваме противниците “.

„ В момента сме в нежелана позиция, би трябвало да побеждаваме. Засега единствено равенства имаме, само че се надявам да тръгнем във възходяща линия след мача на „ Герена “. За мен ще е чест да нося националната фланелка, тъй че в случай че решат да ме извикат, то постоянно бих се отзовал “, приключи голмайсторът на Ботев Пд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР