Нападателят на Бордо Алберт Елис се възстановява, след като претърпя

...
Нападателят на Бордо Алберт Елис се възстановява, след като претърпя
Коментари Харесай

Пострадалият тежко нападател на Бордо претърпя операция

Нападателят на Бордо Алберт Елис се възвръща, откакто претърпя интервенция и беше подложен в изкуствена кома поради сериозна контузия на главата по време на мач от френското футболно състезание, се споделя в изказване на фамилията му, публикувано от клуба от Лига 2.

28-годишният национал на Хондурас се сблъска със бранителя на Гингам Донати Гомис още в 40-а секунда на дуела сред двата тима в събота, след което беше изнесен от терена на носилка.

В неделя от Бордо оповестиха, че Елис е бил откаран по неотложност в болничното заведение след случая и е претърпял интервенция през нощта, като прибавиха, че нападателят е трябвало да бъде подложен в изкуствена кома като защитна мярка.

" Радваме се да споделим с вас първите обнадеждаващи признаци, Алберт се разсънва и наподобява последователно се възвръща. Ние обаче бихме желали да останем внимателни по отношение на напредъка на положението му, защото идващите няколко дни ще бъдат извънредно значими. Алберт е войник, ще ви държим в течение за положението му ", споделиха от фамилията му.

През този сезон Елис изигра 20 мача, в които означи 5 гола и направи 2 асистенции.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР